Creating the right ambience

Brief

In their new head office, itsu wanted to create a flexible, open and collaborative space which reflected the look and feel of their stores.

Solutions

Bisley responded with a full design service; from initial mood boards to installation. We supplied ‘Be’ bench desking, with storage to divide spaces, desk screens, task seating and lockers, as well as high tables and soft seating. Many products were bespoke designs to maximise space and to match itsu’s brand colour palette of pink and grey. For example, meeting room tables and benches were customised to meet room dimensions and increase useable length.

Results

We created an agile space to accommodate itsu’s growing team and equipped them with spaces for informal meetings or individual working. The use of brand colours means their new head office now feels like an extension to the shops, helping all employees to feel part of the itsu family.

"We wanted our new head office to reflect our brand and by choosing their products we did that in style. From colour-matching our brand palette to sourcing complementary products, Bisley helped us create a comfortable, eye-catching and functional workspace."

Jo Davis, Group People Director at Itsu.