Team work on a grand scale

Brief:

Clifford Chance, the world’s largest fully integrated law firm, moved over 3,000 employees into a one million square foot building in the heart of Canary Wharf. They needed storage that would not only house legal documents, but would help define spaces to allow team working.

Solutions:

Bisley installed tall shelf units, which were used to define office areas with rear facing tool-rails which enabled notice boards, screens and artwork to be suspended above the workstations. The cabinets we provided were white to maintain the light and open appearance of the building. We also supplied low cabinets with sloping birch tops to match the desks and provide reading space, all while preventing papers being left on view.

Results:

The new layout enables Clifford Chance’s legal specialists and support staff to work together as part of one project team.