Customised Space

Brief:

Bisley was asked to play a key role in creating a flexible open-plan working environment for BDO Stoy Hayward. They requested units which provided ample storage, but which did not obstruct sightlines.

Solutions:

We supplied LateralFile filing units, designed to be exactly tall enough to house three levels of A4 filing, while remaining sufficiently low to retain sightlines between seated employees. Special 180-degree hinges that allow doors to fold right back against adjacent units were included to keep routes through the workspace free from obstruction. We also provided pedestals and custom-sized lockers.

Results:

We helped BDO Stoy Hayward make a radical change in working practices, moving from cellular office spaces to a totally open-plan and flexible environment. The filing cabinets help to provide division in the open plan environment, whilst maximising the feeling of space and aiding communication.