Dow Jones

Creating aesthetic space

Dow Jones is a news corporation pioneering new approaches to business & journalism in the digital age.

Thier recent office move to larger premises was a chance to embrace ‘New Ways of Working’. One of the design elements Hunters Contracts introduced to meet Dow Jones’ team brief was to create areas of brightly colored soft seating within the open plan space. Sectioned-off by low Bisley SystemFileunits the casual breakout areas maintained a sense of privacy, whilst still absorbing some of the working area atmosphere!

The sloping top option to the SystemFileunits ensures a clean aesthetic by keeping tops of units clutter free throughout, even after occupation.

Location
London
Criteria
Open plan, Collaboration
Categories
Side Opening Tambours
Sector
Finance and Insurance
Documents
Dow Jones